Get up now

Jag vet att jag är helt korkad ibland, men inatt vaknade jag upp vid 12 och trodde verkligen att någon hade stannat tiden för en stund, bara för att låta mig få sova lite. Jag kände precis som att det var dags att gå upp och att klockan skulle ringa. Så ser jag på klockan och hon är bara 00.00. Helt sjukt. Haha. Men så är det ibland. Problemet är ju bara att man är lika trött när det väl är dags att gå upp sen..

Vad mina kära kollegor har för sig vad gäller prat vet ni ju redan. haha. Kära nån. Annars idag har det varit fullt upp. Som vanligt. Jag fick dock hjälpa en att expediera för han tycker det är jättekrångligt. Så krångligt är det inte. Men, alla är vi olika och lär oss olika saker olika fort. Så jag hjälper honom lite. Inga problem. Ganska kul, då blir det lite omväxling från det jag annars gör heeeela tiden. Muy Bien. 

Efter jobbet var jag och Ia på IKEA igen och köpte bordet jag berättat om. Nu ska jag bara få tiden att få upp det. Haha. Att sätta ihop möbler tar verkligen tid. Och plats. SÅ jag måste verkligen få arslet ur vagnen och plocka ordning på saker. Usch vad dåligt samvete jag får. Men men, typ söndag eller nåt får ges åt det. Eller om jag hinner imorgon efter jobbet, men jag tvivlar. Jag är inte så bra på att komma igång med saker, speciellt inte efter 16 ;)

Hoppas alla har en bra dag/kväll.
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0