"It's a trap"

Åh vad jag har varit dålig på att blogga i helgen. Har inte hänt så mycket intressant och tröttheten har tagit ut sig.. men är fortfarande kvar. Suck! Kan hösten komma så jag får vila? Haha. Helt sjukt vad en heldag på kontor kan göra. Eller det plus att gå upp på morgonen. Sömntuta. 

Igår fick jag Ia att följa med på Spider-Man IGEN! Så bra film. Fortfarande kär. Det bästa med att se en tredje gång är att man då kan börja se på andra saker än historien och spänningen. Igår satt jag och kollade på bildkonstruktionen och lyssnade till och från på hur de gjort musiken. Mycket trevligt. Nästa film blir The Dark Knight Rises då jag sett klart på de två första nu. Martina har redan sett den, men är snäll och går med mig också. Vet inte om jag har någon annan som vill gå med på den. Haha. Det är ju trots allt lite av ett måste att ha sett de två första. Tror jag ;)

Det bästa med helgen var iaf att jag fick med mig en påse kantareller hem. Yeay! Vi var tvugna att rensa allt som var kvar nu då de kommer torka bort annars. Bidde allt en liten varm macka med kantareller på ikväll. MUMS! 

Haha, nä nu ska jag återgå till komedierna på femman! Så roligt. Big Bang Theory är på nu. Behöver jag säga mer än så?

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Definitivt ett måste! ;);););)

2012-07-31 @ 12:49:53
URL: http://mrponny.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0