The Amazing Spider-Man


Jag har en förmåga att bli kär. Inte i personer (eller ja...) utan i låtar och filmer. Jag har hittat en ny kärlek. Den stavas The Amazing Spider-Man. För att sammanfatta lite fint med ett ord. AMAZING! Helt klart min typ av film. Sen var det svårt att inte bli lite kär i Andrew Garfield och Emma Stone tillsammans. Två skådespelare jag från och med nu älskar. 

Vad var det som var så bra då? Egentligen allt. Jag brukar ju skriva att om jag under filmen sitter och tänker kan den inte få toppbetyg. Jag har absolut inget minne av några tankar under den här filmen. Det enda var "Nej, men nu kommer han komma. SE UPP!" och "Men gör inte så. Gå tillbaka". 
Kemin mellan skådespelarna var även det underbart, men det fårstår ni ju säkert från det jag skrivit innan. Som det verkar är Andrew och Emma ett par i verkligheten vilket gör kemin mellan dem ganska självklar. Men e andra var även dem bra. 
Blandningen av olika delar var perfekt. I ena stunden log jag stort och ett skratt slank ut både en och två gånger. I nästa satt jag nästan och bet på naglarna. Hur ska det sluta? Sen kom delarna då det nästan föll en tår. En riktigt bra film kan blanda och det kunde verkligen den här. Som en extra krydda lades en scen till där ljudet blev en stark bidragande faktor till hur filmen upplevdes. En extra guldstjärna i kanten från mig alltså. 

Jag har inte sett de tidigare Spider-Man filmerna och tror inte jag kommer göra det heller. Iaf inte än. Chansen är ganska stor att jag inte alls gillar dem lika mycket som denna och därmed kanske de inte når så högt som de kanske borde. Jag vet inte. Nu ser jag fram emot nästa del i denna triologi som jag förstått att det är. Om den går dåligt och det inte kommer en till kanske jag gråter en skvätt. Jag vet inte. Men jag har svårt att tro att den inte går bra. Filmer som denna har ju kommit att bli dagens stora dragplåster. Och den förtjänar att vara det. 

Om ni går och ser den på bio, vilket jag verkligen rekommenderar (och gärna i 3D), så gå inte direkt när eftertexterna kommer. Inte så långt in på de där texterna kommer nämligen ett extra klipp. Det klippet kittlar lite inför en kommande uppföljare :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Haha, men vaaaaa.. ska det komma två filmer till? x) faaaaast, jag ska väl inte vara sån här förrän jag har sett den, hoho ;)

Svar: Haha, nej det ska du inte! Två filmer känns för lite ;) Den är verkligen asbra.. och jag har hört folk som säger att Emma och Andrew är bättre än Tobey och Kirsten ;) Just saying!
Emma

2012-07-22 @ 20:33:01
URL: http://mrponny.blogg.se
Postat av: Martina

Haha jahaja, där ser man! ;) Då måste jag väl se den!! :D

Svar: Det tycker jag! Hör av dig om du vill se den på bio och vill ha med nån ;D haha
Emma

2012-07-23 @ 18:32:32
URL: http://mrponny.blogg.se
Postat av: Martina

Haha, så du vill se den tre gånger alltså? ^^ För jag såg att du skulle gå med din syrra imorgon :)

Svar: hahaha, jag skulle LÄTT kunna se den en gång om dagen ;)
Emma

2012-07-23 @ 18:52:07
URL: http://mrponny.blogg.se
Postat av: Martina

Hahah, du är galen Emma! Meeeeeeen, man skulle inte kunna få följa med er imorgon eller nåt? (a) Om ni inte vill gå ensamma och så förstås :)

Svar: haha, liiite kanske ;) Jo, men klart du får! Vi tänkte se den 18.00... i 3D :) Och så tänkte vi käka innan, men hör av dig när du vill komma. Du får ju självklart käka med oss också om du vill ;)
Emma

2012-07-23 @ 19:55:10
URL: http://mrponny.blogg.se
Postat av: Martina

Oh, vad snäääääällt!! :) Oki, jag hör av mig imorgon! Och så kan jag ju ta med filmerna om du fortfarande vill låna dom? ;)

Svar: Gör så! Just det! Haha. Ja, det vill jag gärna om jag fortfarande får :D
Emma

2012-07-23 @ 20:17:44
URL: http://mrponny.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0