Here´s what I want you to know

Okej, nu har de ändrat utseendet pa blogg.se. Inte okej. Fattar typ ingenting. Haha.

Kan säga ocksa att Mina har hittat hur man gör ä och ö, men det sista gar inte sa ni far klara er. Lite bättre iaf. :)

Här pa hostelet mar vi ganska sa bra. Vi har nämligen blivit lite kära. I samma person. Bruno. Haha. Mina tror han äger hostelet, och jag haller med. Han k¨nns lite som om han skulle kunna göra det. Iaf sa är han sjukt trevlig. Ler alltid och ropar hej när han ser oss. Och pratar alltid med oss. Förut idag skulle jag vänta pa Mina som var pa toa och da väntade jag i köket, där han stod och lagade mat. Han spelade en lat pa datorn och sjung högt en annan. Haha. Och sen när vi skulle ga kollade han mot oss och drog av ett stort leende. Ett tillfälle da man bara ville ga fram och krama människan! Varför är inte alla lite mer som honom?

En annan person som vi ocksa gillar, men inte riktgt pa det sättet är en britt som bor här pa hostelet. Har jag skrivit om honom redan kanske? Hur som sa kom han och satte sig bredvid oss förut och berättade glatt att han skulle till IKEA. Vi fick da berätta för honom hur man uttalade det pa svenska sa han kunde briljera lite när han kom fram. Haha. Sen pratade vi lite Midsommar och köttbullar samt lingonsylt. Sa är det. Höhö. När han sen kom hem hade han köpt med sig en sillburk till oss i present, bara sa vi skulle kunna fa fira lite. Haha, sa söööt. Vi gillar honom. Men han ska flytta imorgon. Sorgligt. Ska kolla om jag far ta kort pa honom...

Annars har vi idag varit i Retiroparken. Lite kort och lite picknick bev det. Trevlans. Sen at vi yougurtglass med jordgubbar. Sa kan man ocksa fira Midsommar. Och snart fñljer vi upp det med kanske lite sill (varken jag eller Mina gillar sill, men man far väl ta en för laget..) och fotboll. Muy Bien.

Hoppas alla har en underbar Midsommar!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0