Make it work

Me like Project Runway. Av någon anledning kände jag lite när jag såg Tim åka hem till alla i dagens avsnitt som att det var lite som våra one-on-one på manuskursen. Haha. Då har vi ju en som kollar på vårt arbete och vi går igenom tillsammans vad som bör ändras och så. Just like that. Bara att det är olika saker. De har kläder och en kollektion. Vi har manus. Höhö.

När jag ändå är igång på manusfronten. Inför pitchningen skulle vi ta fram våra gamla synopsis från i höstas och uppdatera dem, och sedan lämna över dem till producenten. Om de sen är intresserade får de be om manus. Skönt, för jag måste skriva ett nytt utkast. Är inte tillräckligt nöjd som det är nu. Dock finns det ett problem i det. Jag fattade inte riktigt i höstas hur man skrev en synopsis, så den är helt knäpp. Såååå, det är bara att börja från början. Och det är ju inte som att vi har övat på just synopsis. Alltså är jag inte helt hundra på att jag kommer göra rätt. Det känns lite jobbigt. Men som sagt, bara att dyka upp och träffa producenterna är något. Och jag ska banne mig göra så gott jag kan! Jag vet ju vad kärnan i berättelsen är och det är ju det viktigaste. 
På söndag ska jag träffa flickorna och testpitch med pizzatestet. Haha, jag ska försöka att inte bli besviken om testet inte ger resultatet jag vill ha. Jag förstår det. Men hålla tummarna kan man ju alltid. 

Btw, blev lite fint idag. Mitt Adampaket kom, IIIIIIIIIIHHHHHHHHHH, och jag spenderade pengar på en sjuuuuuukt fin tröja tills måndag. Ja, jag är ruinerad nu. Det blir att svälta fram till Madrid. Haha. Bilder kommer kanske senare, men nu är jag för kvällen på landet för att äta paj (mums!!) och se finalen i Let's Dance (heja Anton!!). 

Nej, inspirerad av designerna på tvn ska jag nu fortsätta jobba. Hoppas alla har en bra dag! :)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0