I'm gonna make it

Vad är klockan? Seriöst, jag har ingen koll. Igår innan jag gick och lade mig ställde jag in klockan på telefonen så den ställdes fram en timme. Sen när jag satte på datorn skulle jag ställa fram klockan där också, men då stod det att den redan var framställd. Problemet är bara att de inte stod på samma tid. Haha. Ni kanske förstår mitt problem här ;)

Nu på morgonen har jag hunnit med att tillsammans med Elin bli klar med bakgrundsanalysen, så den är uppe nu. Har dessutom kommit lite längre med att fylla ut mitt manus. Det känns ju dock lite dumt att lägga till scener som jag inte är säker på kan vara med när jag är klar med revideringen sen. Så SKUMT! Aja, det får väl gå helt enkelt. Kan iaf säga att så fort jag fastnar i mitt skrivande ska jag gå till biografen. Av någon anledning får jag alltid inspiration där och det släpper något. GAH! Vill verkligen få jobb där efter examen. Måste ju jobba någonstans liksom, för att bara sitta hemma och skriva manus innan man fått någon intresserad av det jag skriver bli man inte rik av. Haha. När jag nu ändå är inne på det här med bion så kan jag säga att jag älskar några av de som jobbar där. Elin, som också jobbat på Karro, är ju super trevlig och jag har ju trott ett tag nu att hon känner igen mig. Nu är det ganska klart att hon gör det. Igår när jag och Ia kom gick vi fram till hennes kassa och hon behövde inte ens kolla om jag stod med på listan över de som recenserar på Lösnummer. Haha. Lite nice. Mja, nu vet ni det också. 

Nu tror jag att jag ska ta mig en lång promenad i solen. Så sjukt skönt väder som bara fortsätter. Gimme more. Tanken var ett pass på gymmet, men det får bli promenad istället (oj, vad jag gör den bedömningen ofta på sistone!). Känner att jag hellre tar promenaden än svettas som en jag vet inte vad med plasten på armen. Nej, det får komma på zumban. Haha, eller nåt ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Ställs inte din mobilklocka om automatiskt? ;D det gjorde min iaf :)

2012-03-25 @ 13:36:00
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha, jo den gjorde visst det. Men det visste inte jag då jag ställde om den ;) Nu är det dock fixat :)

2012-03-25 @ 18:06:39
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0