Just another saturday

Okej, jag kör på ett inlägg trots allt. Hela gårdagen ville jag ju inte blogga för då skulle inte bilden på Ramos synas varje gång jag gick in på sidan. Haha. Jag vet, lite nördigt kanske, men ibland får man vara så tycker jag. Jag bryter det ju nu iaf ;)

Igår kom jag och Johanna lite framåt med uppgiften. Vi har nu skrivit första utkastet av manuset och ska försöka samla på oss lite information till bakgrundsanalysen på egen hand. I stort är vi ganska nöjda. Vi vill ju försöka göra så bra som möjligt ifrån oss så vi inte får så mycket att revidera i nästa vecka då det är påsk och Johanna dessutom firar födelsedag. Det ska nog gå.
Efter det var jag och Ia på Maxi och handlade. Eftersom mammas mage pajat (hennes uttryck!) och mormor inte aaaaaalls orkade åka och handla så fick vi handla till 4 hushåll. Det var inte det roligaste kan jag meddela när hela Maxi var fyllt med folk. Vet dem inte att det inte är påsk förräns nästa vecka? Ojojoj. Vi kom iaf helskinnade ut därifrån efter ett bra tag. Puh!

Idag ska jag försöka diska och städa lite. Måste få lite ordning. Dessutom måste jag plugga på. Resten av manuset ska in på måndag och jag har cirka 6 sidor kvar. Sen måste jag som sagt samla på mig information till bakgrundsanalysen. Utöver det så ska jag även iväg på bio en stund. Det är ju som sagt Ia som fått med mig för att se Hunger Games ännu en gång. Haha. Aja, är en film bra så är den. Hur många gånger såg jag väl inte Pirates? ;)

Nu får ni fortsätta med era sysslor ni har för dagen så ska jag fortsätta med mina. Ha en underbar dag alla!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0