This time I've had enough

Nu har jag säker tjatat om det här tusen gånger om, men då skadar det ju inte att jag gör det lite till. Det är SJUKT svårt att skriva på ett manus med scener man vet att man kommer plocka bort så fort det är upplagt. Dessutom är det svårt att utveckla ett manus när man har idéer om hur man ska revidera det i nästa steg och har sjukt mycket inspiration. Den där inspirationen kommer ju snart försvinna. GOSH! Så frustrerande. Dock har jag kommit upp i 80 sidor. Tipsen jag fick från Johanna tidigare fungerade. Muy Bien. Har även lyckats gjort lite scones och en kopp choklad. Mums! Det har verkligen blivit mitt sätt att skriva manus. Hur mysigt som helst. 

Kan meddela också att min recension av Hunger Games är uppe på Lösnummers hemsida nu. Läsa den kan nu göra här. Skriv gärna en lite kommentar här på bloggen eller där på hemsidan om vad ni tyckte. Respons är alltid bra för att kunna utvecklas.
När vi ändå pratar Lösnummer så kan jag berätta att jag nu har lämnat in och är klar med notiserna till kommande tidning. Lite pinsamt att jag hade kallat en sak något helt annat. Känns ju inte så professionellt kanske. Men aja, det är som det är nu, inget att göra något åt.
Nu ska jag återgå till mina scones och mitt manus. Cirka en sida till så har jag klarat av mitt mål för dagen.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0