One after one



Startordningen till finalen i Melodifestivalen är klar. Björkman är ju sjukt snabb på det där. Först ut är David Lindgren. Björkmans motivering till att låta honom starta är att han ger en bra känsla i publiken. Svenska folket känner enligt Björkman att det är dem som upptäckt David och på så vis sätts den perfekta känslan till resten. Dessutom är ju Davids nummer riktigt bra och en bra öppning välkommnas alltid. Det kan ge honom några extra poäng.

Startordningen är gjord efter att man har tänkt igenom vilka låtar som kanske är lite lika och sedan försökt att sprida ut dem så den inte kommer efter varandra. Om de skulle göra det kan det ju påverka resultatet för man tycker att man precis hört det och det bara är en kopia...typ. Startordningen kommer här:

1. Shout it out - David Lindgren
2. Jag reser mig igen - Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern
3. Mystery - Dead by April
4. Why start a fire - Lisa Miskovsky
5. Baby Doll - Top Cats
6. Euphoria - Loreen
7. Soldiers - Ulrik Munther
8. Mirakel - Björn Ranelid feat. Sara Li
9. Why am I crying - Molly Sandén
10. Amazing - Danny Saucedo

Kan för övrigt meddela att det vore lite kul om Loreen vann. Ena av hennes låtskrivare har varit med och skrivit Norges bidrag. Igår blev det precis klart att hennes andra låtskrivare varit med och skrivit Spaniens bidrag. Vore det då inte lite kul att de två låtskrivarna har gått ihop och skrivit Sveriges bidrag? Höhö.

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0