I'll drink to that







Som ni kanske redan vet nu så är ligan klar. Pojkarna gjorde det! Vi är CAMPEONES! Jag valde en bra säsong att bli Madridista på. Jag valde en bra säsong att tatuera mig på. Lägg märke till att det blev klar 2 maj. Alltså 02. På min tatuering står det ju tvånoll. Vänd på det and there you go. Det var därför jag tog tvånoll och inte tjugo. GAAH! Jag vill tro att jag bidorg lite där. Haha ;)

Just nu känns det omöjligt att inte vara så sjukt glad. Måste försöka lugna ner mig lite. Nerverna sitter utanpå vill jag lova. S å  G L A D! Det lät på mamma som att vi skulle köpa med något när vi är och handlar för att fira. Haha, tur att man har en förstående familj! Det blir ju hur som helst ett ganska milt firande. Men men. I Madrid är det fest ikväll kan jag lova! Alla Madridistas började redan igår, men spelarna kommer ikväll. Åh, flygbiljett? Haha. 

Just när jag inte trodde Ramos kunde bli mer perfekt lägger han upp denna tweet:



För er som kanske inte vet så är Que me quiten lo bailao Spaniens bidrag i ESC förra året. Haha. Jag vet, som Ia sa, han älskar ju musik och allt sånt där, men just att han väljer just den vid detta tillfälle. Han är nästan skrämmande perfekt ju! Usch. Haha. Ni kan ju gissa vilken låt som kommer i nedräkningen då ligan är helt klarspelad! ;) 

Oj, vilket långt inlägg! Men det är ju inte varje dag ens pojkar vinner ligan. Som sagt, första gången sen jag hittade dem. OCH, Higuain gjorde första målet i matchen. PUSS!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0