I'm an angel bored like hell

Nu är manusportföljen typ klar. PUH! Den är skickad till urkund och sen när man får svar därifrån är det studentforum som gäller. Om vi inte får godkänt... jag då blir jag riktigt sur. Då är det inte vårt fel. Vill inte examinatorn lyssna på oss så kan vi ju inget göra. Vi är ju liksom inte enda gruppen som haft problem. Hela klassen har ju i princip haft ett och samma problem. Hon lär ju märka det och inte kan hon ge oss alla kompletering? Faaaast vi pratar Åsa här, så jag tar tillbaka det. Det kan vi visst få! MEN, jag håller tummarna för att det ska gå bra.

Har lyckats planera in den där intervjun på onsdag också. Kommer nog bli riktigt bra. Ska bara komma på frågor! Det är alltid det svåraste. På möten där vi gått igenom lite i utbildningssyfte har vi ju fått veta att många intervjupersoner kan vara svåra och inte alls vill hjälpa till. Jag har dock haft turen att bara intervjua trevliga människor som verkligen hjälpt till. Lotta som jag ska intervjua till en artikel på onsdag har jag intervjuat förut så det känns ganska lugnt. Just kring artiklar som denna känner jag mig lite ringrostig, då är det ju bra att det är en stor artikel också! Haha. Men det ska nog gå bra. Allt känns bara så lugnt och bra. Känslor kvar i kroppen sen lördagsnatten? ;)
På eftermiddagen/kvällen sen ska jag träffa Mina. Ska bli trevlans. Blir nog lite käk och kanske film hemma hos Mina. Ingen av oss har så mycket pengar just nu och med tanke på att Madrid närmar sig med stormsteg ska det nog inte spenderas så mycket. Höhö. Supertrevlans! Blir kanske fler dagar eftersom skolan tar slut nu. Nice.

Nu är det den här oppositionen som ska skrivas klart. Halva kvar ungeför och jag vet verkligen inte vad jag ska skriva mer. Typ. Haha. Det var lättare när vi bara skulle läsa igenom och ge kommentarer. Nu är det så mycket. Tänk på ditt och datt. Hur utvecklas karaktärerna? Vad är manusets premiss? Vändpunkter? Blablabla. Men nu är vi ju utbildade manusförfattare tydligen så jag antar att vi ska kunna sånt nu. Men det är inte det att jag inte kan. Mer att det känns som det tar för alltid att sitta och tänka ut allt. En sak på mitt eget manus, men nu ska jag göra det på någon annans. Men nej, jag ska sluta klaga! Det är trots allt ganska kul när jag ger mig fanken på att det ska göras ordentligt! :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0