My week

Ny vecka, men samma saker att göra.. eller det beror på hur man ser det ;) Haha, min vecka ser iaf ut något åt det här hållet:

- Idag är det handledning med vårt beställningsmanus. Ska bli skönt med lite kommentarer så vi kan komma vidare och skriva om det lite. Om det behövs, men jag har svårt att tro att den inte behövs. Sen är det Lösnummermöte, men just nu är jag inte helt hundra om jag kommer gå på det. Det känns som att jag skulle behöva tiden till manuset. Samtidigt är det ju det gamla vanliga med att jag aldrig hinner vara med på dem. Suck, vaaaarför kan de där mötena inte ligga på typ fredagen istället? Allt händer ju på måndagar ;)
- På tisdag har jag lurat med Martina på bio (igen). The Avengers ska ses (igen), nu i 3D. Kommer inte ens ihåg när jag såg 3D senast och DÅ är det illa ;) Haha
- Onsdag är inlämning av manuset. Sista gången. Då ska det banne mig sitta!! OCH dessutom kommer Adams skiva!!!!!!!!! YEAY! Tror inte jag kommer få box settet då, utan det kommer säkert nästa vecka eller nåt sånt. Men det funkar ju också. Tror även att Eurovision skivan trillar ner i brevlådan. Inte helt fyskam. En skivdag ehlt enkelt.
- Torsdag blir det eventuellt en tur till Lindesberg för att jobba med manus. Inte säkert än. Elin skulle kanske komma in till stan på onsdagen så vi kanske tar det då istället...
- Sen någon gång, troligtvis på helgen, ska ett möte med filmklubben äga rum också. Måste skriva en liten rapport från filmvisningen med hur mycket pengar vi fick in och så. Man skulle kunna säga mitt första grejs som kassör. Haha. Nu kör vi!

Hoppas eran vecka ser ljus och rolig ut! Ha de bättre än bra :)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0