Party for everybody

Jaha, luta er tillbaka i stolen med något gott att dricka, gärna te, för här kommer ett långt inlägg.

Igår hade vi möte med Filmklubben. Gick bra. Blev lite saker som blev ändrade från tidigare. Det är lite jobbigt när folk säger att de absolut vill vara aktiva eller bara stödja oss, men sedan inte betalar in medlemsavgiften. Vi har liksom inte så mycket att jobba med då. Så snälla, om ni vill stödja oss och samtidigt få en bra deal, hör av er! Betala in medlemsavgiften. Det är liksom en hundring per år om du är student. Det är ju ingenting liksom. 
Efter mötet åkte jag hem, åt lite och fortsatte ner till universitetet för föreläsning. Som vanligt med Brian bjuds det på en hel del leenden. Lite pirr kom också. Vi skulle nämligen gå på speeddate, fast som manusförfattare respektive producent. Jag fick börja som producent och gå runt och höra vad folk skrev om. Sen bytte vi och jag fick pitcha min idé. Det tog lite på rösten kan jag säga. Mamma trodde jag smittats av dem och blivit förkyld. Haha. Dock kände jag att det var väldigt bra att göra på det viset. På något sätt blev jag lugnare inför 4 juni. Det kändes som min idé kankse inte var så dålig ändå. Det kan bli något bra. I hope so.

Ja, sen kom dramatiken. Som en typisk film där allt skit ska slängas på protagonisten. Jag bara väntade på att den där prinsen skulle komma ridande på en vit häst i slutet. Haha. Ja, jag tog det ganska lugnt, plockade fram ESC-glaset allt var frid och fröjd. Sen satte jag på TVn. NEEEEEJ! "Ingen signal". Ni kan ju tänka er själva hur min puls ökade i takt allt mer. Jag försökte dra i alla sladdar och sätta dem tillrätta, men inget hjälpte. "Ingen signal". Ett panikartat telefonsamtal hem till mamma. Vad ska jag göra? Tur att bilen fanns hos mig i stan så jag kunde slänga mig i den och åka hem till landet. Dock skulle jag ner och gräva i min väska efter plånboken när mitt armband FASTNAR och jag kommer inte loss. Om det varit ett vanligt armband hade jag ju lätt dragit sönder det och skyndat mig, men det var inget vanligt armband. Det var mitt Spanienband från Madrid. Tanken på att klippa av det fanns. Men tanken på att jag då senare skulle begravt mig i sorger fanns också. Tårarna var inte långt borta. Tillslut fick jag loss det med en hel del våld och list. PUH! Sen var det gasen i botten hela vägen och det var bra tur att farbror polisen höll sig borta. Kan ju säga att körkortet hade rykt om de varit där. Usch! Men jag hann!! Jag missade det klassiska "Good Evening Europe", men annars såg jag allt. Programledarna var hur tråkiga som helst, men så ska det ju vara. Inget Eurovision utan tråkiga programledare! Och som vanligt bara älskar jag Edward. Hoppas han alltid kommenterar!! Han kan det där med att säga mindre bra saker på rätt sätt. Haha. 

Ja, så kommer vi till idag. Min dag började 05.18. Varför? Jag vaknade och kunde inte somna. Därför åt jag lite frukost samt kollade på en film. Robert Downey Jr på morgonen slår aldrig fel! Efter det tog jag mig upp en stund på gymmet. Skönt med lagom mycket folk. Jag var inte ensam, men jag behövde heller inte känna att det var folk överallt. Muy Bien. Jaha, sen har det varit universitet hela dagen. Jag och Elin träffades på förmiddagen och fixade lite med manusportföljen och sen på eftermiddagen hade vi examination. Gick bra. Känns ganska lugnt inför inlämningen nästa vecka. End of story.

Så var vi äntligen här. Slutet. Hoppas ni orkade läsa. Nu ska jag nog ta och få ner lite i magen. Kurr. Får se om det blir en tripp i det fina vädret också eller om jag tar tag i andra oppositionen i manuskursen. Träffen med Mina blir på fredag eller nästa vecka iaf. Nu vet ni det!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0