Tears don't fall for nothing

Jag är lite i valet och kvalet just nu. Om vi inte fårt dens manus som vi ska opponera på senast idag skulle vi höra av oss, och jag har ännu inte fått något. Dock hittar jag inte den där listan med mail som han skulle lägga upp. Är jag lite efter eller? Tur att den som ska opponera på mig är någon jag redan har mail till. Haha. Meeeen, ja. Jag ger henne hela dagen innan jag gör något åt det. Håll tummarna! Tycker det känns så dumt att skicka ett mail om sånt där...

Här hemma händer det inte supermycket. Jag följde med till Dylta och agerade lite hästskötare samt sladdade alla banor. OCH jag råkade krossa lite glas på bilen när jag råkade krocka lite med staketet. Haha. Nu har jag bara en bil kvar som jag inte har krockat in i ett staket eller liknande och spräckt glas med. Jag är verkligen ingen bra bilförare ;)
Annars ska jag ta en tur till Nora nu och tanka samt köpa med lite pizza från bästa pizzerian vi har testat. Mums! Sen ska jag försöka bli klar med min recension av Dark Shadows idag eller imorgon. Nu vet ni det. 

Ha en fortsatt bra dag alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0