I'm gonna give all my secrets away

Yes, idag är det manus som gäller... igen. Dock fick det bli en tur till Coop i det fina vädret för att handla lite cola och choklad så jag kanske kan hålla mig vaken hela natten. Dock hittade jag inga rena jeans så jag fick ta shortsen. Det var kallt. Haha. Men det funkade. Fick lite sol på dem iaf ;) Väl halvvägs till affären fick jag ett sms från Katrina som undrade om jag skulle till affären. Haha. Ja, så vi träffades där och handlade tillsammans. Kul att se välkända ansikten en stund när man annars bara sitter inne framför datorn. Jag var lite sugen på att bara skita i att gå in och plugga och istället vara ute hela eftermiddagen. Meeeen, det blev inte så. Jag gick in. 
I affären iaf testade jag att köpa Pepsi istället för Coca Cola. Tror nästan det var godare! Kanske något att testa i framtiden? Sen köpte jag världens godaste choklad. Hade ingen aning om att den var såååå god. Mjölkchoklad fylld med mörk choklad. MUMS!



Satte på TV:n nu också och fastnade vid Victoria's Secret fashion show. Jag är ju ingen modemänniska så jag har inte riktigt fattat grejen med det där, men OJ vad snygg show. Bra musik (ONE REPUBLIC!!), med en del som är live, snygg scen och fina kläder. Inte så tokigt iaf. Man kanske inte behöver vara så modeintresserad för att uppskatta sånt där iaf, det kanske räcker att älska snygga shower. Eller så håller jag på att ändra mig, jag har ju trots allt börjat gilla Project Runway. Haha. :P

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0