Drop dead quiet

Men kära nån vad seg jag är. Lång sovmorgon idag tror jag och den där slöa känslan verkar inte gå över. I eftermiddag ska jag åka med la familia till Maxi och handla lite, funderar helt ärligt att gå ut till Mellringe och mamma tills dess. Bara för att försöka piggna till lite. Det är ju en bit, rakt över hela stan, men jag tror det skulle vara ganska skönt faktiskt. Dock kom det några rejäla skurar här på förmiddagen så vi får väl se. Om det håller sig så blir nog promenixen av.

Gårdag hos Mina var grejt. Vi hade lite svårt för att bestämma oss för både mat och dryck. Till slut köpte vi på oss en massa läsk och gick till Saigon för maten. Mums! Väl hos Mina sen försökte Mina allt hon kunde för att hitta en bra länk så vi kunde kolla på Spaniens math. Gick mindre bra. Det var nåt krångel med hennes internet så den hackade hela tiden. Typiskt. När halvlek var slut och vi kom fram till att det inte skulle bli bättre började Mina med några konstiga läten och det gick över till att bara bli flum. Haha. Men väldans trevligt iaf. Som vanligt!

Jag såg nu också att det kommit upp lite på blackboard om pitchen på måndag. Vi ska tydligen vara där från 10.15 till 17.00. Jag trodde vi skulle komma och gå, men tydligen ska vi börja och avsluta tillsammans. Såååå, det blir en lång väntan och en hel del nervositet skulle jag tro. Eftersom jag anmälde mig så sent så kommer jag säkert vara sist också. Typiskt. Haha. Men men, då har jag en massa tid att dels skriva artikel, dels manus, dels kolla lite till Madrid. Blir nog super ändå. 

Hoppas alla får en fin dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0