We are the winners of Eurovision

Åh, det känns som vädergudarna gjorde alla mina följare på twitter samt kompisarna på fb en tjänst med det där ovädret natten till lördag. Det lyckades slå ut något så vårt internet hemma på landet funkade inte. Ibland kunde den ladda så jag kunde läsa på twitter och imorse kunde jag skriva något på fb. Det hela resulterade i att jag smsade till Mina så fort det var slut och frågade om hon fortfarande trodde Danny skulle kommit högre. Haha, något jag ångrar lite. Känns så elakt att skicka iväg sådär. Nej, USCH!! I framtiden måste det funka så jag kan få ut alla känslor. Det hade verkligen behövts! Om det där internet funkat hade det haglat med kommentarer. Nu kommer något minde i ett långt inlägg här. Get ready!



Först vill jag i vanlig ordning börja med att klaga lite. Varför kan folk inte bara vara glada? Varför kan de inte vara glada för alla oss som älskar den här tävlingen och verkligen lever för den året om? Nej, man behöver inte hoppa upp och ner, men man behöver väll inte göra en massa elaka kommentarer? Det var en som skrev att Björkman skulle sluta vara så glad för det inte är han som vann. KLART DET ÄR!! Hur länge har han väl inte kämpat för den här segern? Han har gjort ett sånt fantastiskt jobb under sina år så jag tycker inte man kan säga ett int ord om honom! Det är inte bara Loreen som vann, det är Sverige. Det är vi som skickade henne. Segern tillhör oss alla. NJUT! 

NU till roligare saker. VI VANN!! Jag kan verkligen inte fatta det. Tror inte jag kommer förstå det någonsin. Eller kanske om jag får tag på biljetter och sitter i arenan nästa år. Kanske. Det här är så stort så... Det finns seriöst inga ord. Det är som mitt liv är fullbordat. Haha. Först Real och nu det här. SJUKT! När vi kom fram till att ingen kunde få mer poäng än Loreen ställde jag mig upp i soffan. Sen ramlade jag ihop och lade en kudde över ansiktet. Tårar. Helt jäkla magiskt! Loreen vann även sin semifinal och hyllades med priset Marcel Bezencon Awards från låtskrivare och artister. Åh, Loreen är nog min nya förebild. Haha. Hon är ju inte heller någon partybrutta som hon kallade det. Dock skulle ju Edward tvinga ut henne. Det ska jag börja säga. Jag lovar att parta om JAG vinner Eurovision! ;) 
BTW! Var det någon mer än jag som tänkte på att ingen skrattade åt något av programledarnas skämt, men SDF behövde bara öppna munnen så skrattade hela arenan? Bra tecken!

Jag är redan taggad inför nästa år. Inför Sverige. Jag ska skriva en lista på vad jag faktiskt får lägga pengar på, resten kommer gå åt till en vecka i en stad i Sverige på båda semifinaler OCH finalen. Man måste ju passa på när man kan. När biljetterna släpps kommer jag hänga tusen år innan någonstans för att få tag på de där biljetterna. Trust me! Vart det ska hållas och i vilken arena är inte klart än. Det finns många som kan få det. Ska bli spännande att se hur det slutar. 

I know, jag har så sjukt mycket mer att säga, men det får räcka såhär. Jag vet att ni säkert inte vill läsa mer nu ;) Om ni vill det får ni helt enkelt säga till så kommer det mer! Men jag kan ju lova att så fort jag upptäcker något nytt så kommer det upp här på bloggen. Nu är det taggning som gäller!! GAAAAAH! FÖR VI VANN FAKTISKT!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0