Whats been said

Yes, då var The Avengers sedd för andra gången, nu i 3D. Måste säga att jag nääääästan glömt hur coolt det är i 3D. Eller ja, det mesta iaf. Det roliga med att se något en andra gång, och på bio där allt är mycket större, är att man verkligen lägger märke till så många detaljer som man inte hade en tanke på när man såg den första gången. Undrar om jag någonsin gått ur en biograf för andra gången utan att ha velat ändra på den recension jag skrivit. Haha. Mja, det händer ganska ofta... om jag ser filmen igen ;)

Väl vid kassan blev det lite kul. Eftersom både jag och Martina betalade med bioklubbenpoäng placerade Elin, hon i kassan som jobbat på Karro, oss i plusstolarna. Lite extra lyx i vardagen alltså. Och allt heeelt gratis. Vem kom på det där med bioklubben egentligen? OCH varför har denna inte motagit Nobelpriset ännu? Haha. 

Som vanligt blev jag sugen på att jobba där. Varför frågade jag inte idag. Var ju perfekt med nästan inga där och Elin i kassan. GAH! Nästa gång jag får en sån chans. Då tar jag den. Punkt.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0