Calm down

Dagen har varit riktigt bra hittills. Den började med avslöjande av artisterna i de två första deltävlingarna i Melodifestivalen 2012. Jag satt bänkad! Inlägg om det kommer senare.

Sen var jag på handledning och det gick som vanligt bra. Min nervositet innan är utom denna värld. Förstår inte alls vad som är problemet. Aldrig annars blir jag ju sån. Usch. Ett tag trodde jag verkligen jag skulle svimma. Kanske får äta lite mer frukost eller något till nästa gång. Sen är de innan mig ganska sega för de drar alltid över. Idag drog de över en halvtimme. Kom igen liksom. Hjälper ju inte mina nerver ett dugg. Men men, det är väl inte hela världen. Hade det inte varit som sagt för mina nervösa sammanbrott så hade det ju inte gjort något. 
Handledningen gick som sagt bra. Jag fick dock veta att jag fick en liten rest på min nya inlämning från första delkursen. Det hon sa var dock bra. Hon förstod och tyckte jag hade en bra argumentation, det enda som var problemet var bara att jag hade endast en text med. Jag snuddar bara lite på en annan, vilket inte är tillräckligt. Jag ska nu bara sammanfatta den boken på 2 A4 så får jag mitt godkänt. Guld! När det kommer till forskningsöversikten så verkar det som att jag inte fått ett godkänt än för att jag själv sagt att jag ska komplitera. Oops. Men jag vill ändå göra det. In med det så blir det nog ett godkänt där också. För i övrigt lät det som att jag hade gjort det bra.
När det kommer till Uppsats PM sen så såg allt bra ut. Några grejer som jag ska utveckla till uppsatsen, men hon förstod ändå varför jag inte gjort det redan nu. Allt bra. Frid och fröjd. Tack för mig.

Nu är det dags för lite lunch. Lite hungrig är ändå magen.

Hoppas ni har en fin dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0