Her days are over

Åh vad seg jag är på morgonen numera. Det är sen den där natten då jag knappt sov. Haha. Kära nån.

Idag har jag iaf hunnit med att lägga upp en intresseanmälan för jobb på SF. Håll tummarna! Får jag inte praktiken på Mellon är det utan tvekan på SF jag vill vara. Dessutom är ju det jobb vilket inte är helt fel. Hoppas de behöver lite mer personal. Hoppashoppashoppas. 
Utöver det har jag också passat på att adressändra. Likabra att göra en månad innan flytt så jag hinner ta emot den post som de glömmer ändra. Jag har ju fått post som egentligen har varit till den som bodde här tidigare och i början fick mamma lite av min post hem till sig. Yesbox, jag har tänkt igenom det här ;)

Igår lyckades jag fixa det sista och har nu båda Ias julklappar klara. Åh så skönt! Till de andra köper vi tillsammans så den "jobbigaste" är klar. Hoppas hon gillar det också. En av julklapparna är kanske lite dyr, men äsch. Vad har man en syster till om inte för att skämma bort dom.. Eller nåt. Haha ;)

Nu ska jag se om jag hinner med lite mer innan jag beger mig ner mot Campus. Lösnummer ska delas ut och efter det bjuds det på mat. Trevlans. Hoppas de fått tag på tillräcklig med folk för utdelningen, vet att det var lite problem med det. Annars får väl vi andra dela ut lite mer helt enkelt. 

Ha nu en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0