I'm not dead

Nej, jag lever. Datorn har dock inte varit min största prioritet på sistone. Efter att ha fått in den där forskningsöversikten har jag försökt hållt mig borta från den fyrkantiga skärmen så mina ögon inte ska bli just fyrkantiga. Ganska skönt. 

Jag har varit mest hemma på landet och haft det bra. Igår var jag på Hjalmars julburlesque som jag ska recensera till Lösnummer. Har börjat lite på recensionen, men det börjar bli lite svårt att komma på nåt nytt när det är tredje gången. SPECIELLT då årets revy var uppbyggd på förra årets. Mycket samma. Men jag ska nog få ihop nåt. 

Idag var jag en sväng till Lindesberg. Elin hjälpte mig lite med mitt synopsis och sen fick jag testa Kesoplättar. Ganska gott faktiskt. Känns som att jag fick bra feedback så jag kan jobba på lite med synopsisen. Får se hur det blir. Frågade också och hon kunde hjälpa mig med filmen till mammas jobb. Ojojoj, hade aldrig fått ihop det. Just det tekniska är och kommer aldrig bli min grej. Tur att man har vänner som kan eller åtminstone kan lära sig. Själv är jag lite av ett hopplöst fall på den fronten ;)

Det får nog vara allt för nu. Hoppas ni har det bäst!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0