Malmö 23 februari 2013

Och här är deltävling 4. Sista deltävlingen. 

Bed on fire - Ralf Gyllenhammar
Skriven av: Ralf Gyllenhammar och David Wilhelmsson
Kommentar: Det börjar bli en grej av att sångare i band kommer solo till Melodifestivalen. Här är nästa man på tur. Tydligen är det lite Elton John stuk på låten. Får se hur det blir. Kan i nuläget inte höra hans röst i en sån låt, men han är tydligen skolad i klassiskt piano så det kanske går. Vi får se. 

Breaking the silence - Terese Fredenwall
Skriven av: Terese Fredenwall och Simon Petrén
Kommentar: Vinnaren av "Svensktoppen nästa" och därmed också en säkrad plats i Melodifestivalen. Låten är skriven med inspiration från fängelset. Kan bli intressant att höra.

Jalla Dansa Sawa - Behrang Miri
Skriven av: Behrang Miri, Anderz Wrethov, Firas Razak Tuma och Tacfarinas Yamoun
Kommentar: Tydligen är detta killen som ville flytta Tintin-böckerna som det blev sådant prat om. Aja, nu är han med i Melodifestovalen och vill få alla att dansa. Nu. 

Must be love - Lucia Pinera
Skriven av: Peter Kvint och Jonas Myrin
Kommentar: Många artister från Idol, men här kommer en från en annan talangtävling, nämligen True Talent. Ni vet där bland annat Danny var med. Jag såg bara något avsnitt så jag har inte stenkoll på vem denna är faktiskt. Spännande!

Rockin' the ride - Army of Lovers
Skriven av: Alexander Bard, Henrik Wikström, Per QX, Andreas Öhrn och Jean-Pierre Barda
Kommentar: Den stora snackisen ligger kring återföreningen av Army of Lovers. Har inte så mycket att tillägga på det. Tror inte det blir en vinst. Dock kul om de går till Andra Chansen och får möta Martin Rolinski. Höhö. En av två dueller som vore intressanta.

Tell the world I'm here - Ulrik Munther
Skriven av: Peter Boström, Thomas G:son och Ulrik Munther
Kommentar: Återigen upphovsmännen av Euphoria. Och åh vad flickorna blev glada när de fick höra att Ulrik skulle vara med igen. Hörrni, detta är ett bidrag vi absolut inte får räkna bort när det kommer till segern!

Trivalitet - Sylvia Vrethammar
Skriven av: Thomas G:son, Calle Kindbom och Mats Tärnfors
Kommentar: Först är hon med i Så mycket bättre och nu Melodifestivalen. Jag tror någon vill komma tillbaka till rampljuset!

You - Robin Stjernberg
Skriven av: Robin Stjernberg, Linnea Deb, Joy Deb och Joakim Harestad Haukaas
Kommentar: Ja, nu förstår ni vad jag menar när jag säger att Björkman varit listig. En duell mellan Martin Rolinski och Army of lover vore intressant. Men mellan Amanda Fondell och Robin Stjernberg vore ju snäppet värre. Det var ju så otroligt jämnt i finalen. Amandra vann inte med många procent. Dock hoppas jag ju på Robin i final så en duell i andra chansen vore ju inte sååå roligt..

Sådär, då har ni alla bidrag. En av alla jag räknat upp kommer vinna. Punkt slut. Återigen, någon favorit?
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0