Off the road

Jag har lite mindre flyt en vanligt just nu. Igår bestämde sig min TV för att den inte ville visa någon bild mitt under Grey's. Tack. Inte. Får se om det är TVn som är fel eller om det är någon kabel. Får dock vänta tills jag flyttat för jag kommer inte åt kabeln innan jag flyttat stora bokhyllan. Inte för jag behöver en TV extremt mycket, bara att jag tycker det blir lite mysigare när den står på i bakgrunden. Hmm.
Sen fick jag mail om att mina böcker som jag verkligen behöver beräknas komma i slutet av nästa vecka. Deadline på forskningsöversikten är tisdag. ÅH! Vad ska jag göra nu då? Jag kan inte fortsätta med det här ämnet utan böckerna för jag har inte tillräckligt med annan litteratur. Dessutom vet jag inte om jag har tillräckligt bra litteratur för mitt andra ämne. När jag skummat i dom känns de lite fel. Jag sliter mitt hår. Får se om jag måste hoppa över filmkvällen på lördag och sitta och skriva/läsa istället. Vore ju hemskt tråkigt, men just nu befinner jag mig lite i ett hål och måste komma på ett sätt att ta mig upp. Hjälp.

Annars idag tog jag mitt höstlovsbesök på bion. Obligatoriskt. Skyfall sågs, vilket också var min absolut första Bondfilm. Jag gillade den. Dock var det stunder jag knappt kunde hålla mig för skratt på ställen som absolut inte skulle vara roliga. De får skylla sig själva när de lägger musiken på det där viset eller låter människan springa sådär. Kära nån. Men som sagt, den får trots allt en tumma upp från mig. OCH de visade trailern till Hobbit och jag höll på att spricka. Den ser ut att vara bättre än de andra tre. ÅH. Går det ens? Vi får seeee...

Hoppas ni har mer flyt och har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0