Something in the air

Åh vad jag kört fast. Har inget flyt alls i min andra akt på synopsisen som ska in idag. Jag får helt enkelt lämna in det jag har och se om jag kan få någon hjälp på mötet i nästa vecka. Usch, hatar att göra så, men just nu har jag nog inte så mycket val. Inte om jag ska hinna skriva ihop uppsats PM också tills imorgon. 

Föreläsningen igår var iaf guld. Han som föreläste var guld. Dock tror jag att det lite var där det låste sig när det kommer till min andra akt. Jag har ingen grej. Vad är grejen? GAH! Dock kände jag att jag kunde tillämpa det mesta av det han sa på mitt förra manus om Madrid. Det fick mig ju att öppna ögonen lite mot det igen. Så kan det gå. 

Funderar lite på om jag ska ta och sova ett par timmar. Då kanske jag har bättre fokus på PMet sen. Åsa hjälpte mig ganska mycket med hur jag skulle tänka, men det måste ju ändå till en del hjärna. Haha. Just nu fungerar väl typ hälften. Jag och Mina kom hem till henne vid tre inatt. Sen hade vi på en serie i bakgrunden så jag kunde inte sova. När väl TVn stängde av sig själv somnade jag bara för att en halvtimme senare vakna av klockan som ringde. Gäsp. Jag har försökt väcka mig med långpromenad, choklad och Pepsi. Och sen en lite paus med ett avsnitt ur en serie. Hittills har det blivit ett från Merlin, på tur står nog Sex and the City. Men hur mycket kan det hjälpa? Ska försöka en stund till, men sen blir det nog en liten tupplur om det inte blir bättre. 

Hoppas ni är lite piggare och har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0