Strong enough to survive

Äsch, vi kör en uppdatering på dagen också. Känner att jag har hunnit bocka av både en och två saker på listan jag har. Sen har jag återupptagit mina planer på att läsa kursen i filmkritik och filmjournalistik. Planen var att skippa den och fokusera på allt annat, men nu har jag fått kalla fötter. Vore ju så kul. Och borde jag inte klara det? Jag kan ju iaf registrera mig och kolla lite mer på vad jag ska göra. 

På förmiddagen var det handledning. Hjälp vad rädd jag var. Innan kände jag mig helt svimfärdig. Fråga inte varför. Kanske håller på att bli sjuk? Känns ju konstigt att jag ska bli sån av en liten handledning. Som vanligt var ju handledningen ingen större fara. Åsa tyckte att jag skulle fokusera på min ursprungsidé då hon tyckte jag hade något på gång där. Där kan jag komma med något nytt och efter det vi kom fram till kan jag skapa en ny metod att kolla på film också. Haha, hjälp! Med stöd från henne känner jag mig nu åter peppad på det. Lite kul att höra i slutet också att hon ser fram emot att läsa mitt PM när det är klart. Inlämning på torsdag. Ska jag hinna få klart något bra tills dess? Jodå, det ska nog gå. Efter handledningen gick jag till biblioteket. Mina böcker har kommit! Nu är det uthämtade och jag ska snart sätta näsan i dem. GULD!

Hjalmarrecensionen är skriven och tusen mail är skickade. Puh! Nu ska jag skriva lite på synopsis. Det ska ju också in den här veckan. Sen ska jag försöka lösa morgondagens natt. Jag och Mina ska på Twinight och jag vet i sjutton hur jag ska komma hem efter det. Bussarna slutar ju att gå när film två startar. Hoppas på att få hänga på Mina hem till henne..

Nu ska jag återgå till att skriva världens bästa synopsis. Eller iaf skriva ett godkänt ;)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0