The beginning of a dream

Jag är hemma igen. Trots min otaggning inför helgen är jag hur glad som helst att jag gick. Mycket matnyttigt och främst trevligt folk. När vi skulle åka så fick alla som ville ta en rulle gammal film till en trailern av en film. Ni vet, sådana där som man kan rulla ut, hålla upp mot ljuset och se en bild. Sånt där gammalt. Anledningen till att de blev utdelade var för de projektorerna eller vad man ska säga inte används längre. Allt är digitaliserat. Alltså låg de bara och skräpade om vi inte ville ha dom. Självklart plockade jag på mig en. Jag älskar ju sånt där! Och jag fick inte vilken film som helst. Jag fick tredje Narniafilmen. Med min Barnes. IH! Så glad <3

Sen blev jag motiverad. Extremt motiverad. Jag vill verkligen jobba på en biograf. Det var en tjej som äger en biograf i Arvika som gått väldigt bra efter att hon renoverat den och börjat göra lite annorlunda saker. Jag vill också. Att säga att jag vill äga en egen biograf är väl lite extremt. Iaf om jag vill bo kvar i Örebro. Men jag vill vara med och anordna speciella saker runt en film. Göra det till en hel upplevelse. Jag kan ju börja med att jobba på SF. Om de vill ha mig. ÅH, jag hoppas de vill ha mig! 
Men ja.. Att äga en biograf vore väl inte helt fel heller. Kanske är det jag ska göra? Inte göra film själv. Iaf inte i första hand. Jag kanske ska fokusera på att få filmen till åskådaren. Till att göra vad jag kan för att få åskådaren att få en upplevelse av filmen. ÅH! Dream big!

Nu ska jag kolla serier och kanske någon film resten av kvällen. Och hålla en tumme för min mamma som är på gala ikväll där hon är nominerad :)

Hoppas ni haft en bra dag.
Goodnight and Goodbye



Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0