All this rainy days

Jag kan inte hålla mig bort längre. Haha. Jag är hemma i stan igen eftersom Johan ändå åker hem på förmiddagen imorgon. Han är ju inte här för att träffa mig egentligen, utan mormor och morfar. AnnaLena stannade hemma för det var ingen idé för henne att komma ikväll när de åker så tidigt imorgon, bara att kasta bort pengar typ. 
Helgen har annars varit bra. Eller ja, den delen av helgen som är över. Det är ju trots allt bara söndag imorgon. Känner att jag fått lite gjort också så jag är lite lugnande. Mycket kvar, men det känns otroligt bra att vara en bit påväg. Muy Bien!

Imorgon tänkte jag ta och bara röja här hemma. Få bort saker. Så mycket som möjligt ner i lådor och sen får jag köra blan B, om jag kommer på någon sån. Haha. Hatar att ha så mycket grejer överallt så jag inte får plats med allt. Skärpning på den fronten!

Nu ska jag kolla på Merlin. Upptäckte imorse att jag missat de två senaste och imorgon (eller var det ikväll????) kommer nästa avsnitt. Såg ett av dom och fick höra världens finaste namn. Aithusa. Den nyfödda draken fick det namnet och jag tror det betydde Solljus eller nåt sånt på drakarnas språk. Eller nåt. Haha. Jag tycker bara det var så himla fint. Jag ska LÄTT döpa nåt till det. Jag har ju sagt att jag inte vill ha barn, men skulle det bli så ändå och jag skulle få en dotter någon gång är det ett självklart val till mellannamn. Förnamn kanske inte är så snällt? Jag vet inte. Vi får se ;)
Nästa avsnitt nu då! Tydligen ska Arthur skapa ett krig han inte vill ha pga sin elaka morbror som jobbar för Morgana. När ska han inse att han är elak och bara förstör? Grrrr. 


Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0