Day of today

Okej, NU funkar det att blogga iaf. Det var ju kul. Inte för att jag har extremt mycket att säga, men jag brukar ju i vanlig ordning blogga ändå ;)

Idag har jag fått klart första utkastet av mitt synopsis. Dock känner jag att man inte riktigt förstår allt jag vill. Har kommit på att det ska vara en dansfilm. Choklad och dans. Det låter väl inte helt fel? Dock kommer det ju säkert inte vara så bra idé som jag tycker när de andra i manusverkstan får läsa och begrunda. Haha. Men vi får se. Har gjort upp en presentation av karaktärerna också för min egen skulle. Det känns bra, jag tror jag har mer bakgrund och personligheter på dessa än i andra manuset. Muy Bien!

Annars idag har jag tvättat, tvättat, tvättat. Och kollat lite ekonomi både i filmklubben och personligt. Inga hejjarop inom någon av dem. Den första måste jag nog ringa några samtal för det saknades lite som borde kommit in. Den andra är kanske inte så mycket att göra åt. Bara att gilla läget ;)
Jag har också skrivit CV som jag ska skicka in till SF. Det är ganska kul att skriva CV och upptäcka att man faktiskt har gjort en del. Nu ska ett personligt brev skrivas bara så är det redo sen. Inte extremt bråttom med det, men det känns skönt att ha kommit framåt lite på den fronten ändå.

Nu är det uppsatsens tur. Ska försöka skriva ihop lite. Känns så svårt att veta vad som ska lämnas in på torsdag. Men men, vi får se. 
Imorgon får vi se om det hittas på nåt. Årsdag för konserten med Joe och Britney. Jag och Martina funderar på att fira på nåt sätt. Ja, vi är bäst! 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0