Done and on it again

Puh! Nu är nya hemtentan inlämnad. Som vanligt inte helt nöjd, men det känns bättre än förra gången. Det känns som att jag förstår litteraturen lite bättre den här gången än jag gjort tidigare. Det jag oroar mig för är dock om jag tagit med för lite. Om jag babblar för mycket. Om det är för mycket "Han säger så och så". Men just nu skiter jag i det. Jag är nöjdare än förra gången. Går det inte så går det inte. Då får jag ta det då. Men jag håller tummarna. Hårt.

Sen kan jag lite snabbt berätta att jag fick ett mail tidigare. Det fick mig nästan att fälla en tår. Om det skulle bli så, att jag skulle bli utvald, skulle utan tvekan en stor dröm bli uppfylld. Jag vill inte säga vad det är och för mycket om det eftersom det just nu inte är alls säkert att det blir så. Det stod i mailet att intresset var stort, men eftersom han mailade mig känner jag att jag kanske har en liten chans iaf. Hoppashoppashopppas.
Kan säga iaf att jag har mailat ett par och bett de vara referenser. De bad inte om några, men det kanske är bra ändå. Jag har också, nästan, valt ut vilka artiklar jag vill skicka med. Det var inte heller obligatoriskt men eftersom jag har några från Lösnummer så kan jag ju ändå använda dom. Kanske ska skicka med den om i sommras när en dröm kom i uppfyllelse. Eller tycker de kanske att det räcker för mig då? Hmm. Haha, svåra frågor. En lite uppdatering av CV:t också och sen mailar jag tillbaka. IH!

Nu ska jag fira med senaste avsnittet av New Girl. Sen ska det skrivas ut lite inför intervjun imorgon. Wish me luck! 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0