Gotta break it loose

Jag är väldigt nöjd med handledningen. Det blev filmmusik. Åsa tyckte inte jag skulle ändra bara för att hon pratade om att jag läst manus om jag inte absolut ville. Det hon tänkt på var om jag hade något projekt på gång och ville väva in uppsatsen i det. Det har jag ju inte. Istället tar jag det här tillfället och utforskar musiken. Som det ser ut ska jag utforska hur man kan använda sig av musik som marknadsföring av en film, exempelvis Breath of Life till Snow White and the Huntsman och Safe and Sound till The Hunger Games. Det har jag ju pratat om förut. Om jag tar de två låtarna och ställer mot varandra kan jag ju döpa hela uppsatsen till The Breath of Sound. Ehe, eller nåt. Kanske? Först får vi se vad jag får fram under forskningsöversikten..

Efter handledningen tänkte jag sätta mig med mitt synopsis, men fastnade med att välja kurser inför våren. Jag lade ändå praktiken överst så får vi se. Annars har jag tänkt mig att läsa filmmusik, kulturjournalistik och eventuellt att skriva för scenen. Får se. Om jag inte väljer att jobba. Haha. Alla dessa val! ;)

Specialinkäpta koppen är iaf framme och nästa urdrucken så jag ska sätta fart med synopsisen nu. Sen ska jag nog skicka iväg ett sms till Mina och kolla om zumban ikväll. Troligtvis blir det av, skulle bli förvånad annars. Var ju ett tag sen nu då det varit en massa annat tyvärr. Men nu kör vi!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0