Just so me

Av någon anledning funkar inte saker på min dator idag. Typiskt. Exempelvis kan jag inte kolla på serier eller blogga på vanligt sätt. Det kanske är min dators sätt att säga åt mig att fokusera?

Jag har precis fixat i min ansökan till våren. Är inte så nöjd med den och om jag inte får praktik ska det nog sökas jobb istället. Känns så onödigt att plugga om det inte är något intressant som jag har användning för.
Annars idag är det tvättning som gäller. Har ÄNTLIGEN fått tvättid. Att den går över Lösnummermötet kommer jag skita i. Jag kommer aldrig få något tvättat om jag ändrar den igen. Dessutom hinner jag plugga och jobba manus lite extra om jag hoppar mötet. Hoppas Emma förstår, det brukar hon göra. Hmm, jag måste nog upp till Coop också. GAH! Får se.

För övrigt kan jag säga att några nya av låtarna från Glee har kommit upp på Spotify. Som ni vet är jag helt kär i deras version av Oops, I did it again. Går på repeat just nu. Med inhopp av deras maschup av Americano och Dance Again. Nu vet ni det.

Ha en bra måndag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0