Like a Superhero

Nu har min senaste krönika kommit upp på Lösnummers hemsida. Ni hittar den här. Det ser lite konstigt ut för en del har kommit med dubbelt och sen är inte min bild med. Oh well. Jag gillar ju inte att vara med på bilder ändå så jag klagar inte. Haha. Denna gång handlar krönikan om mina kursare som hjälpt mig igenom den här delkursens seminairer. "De är mina superhjältar". Filmen i fråga är självklart Spiderman. 

Annars idag är det hemtenta som gäller. Fick i princip klart halva igår. Idag tänkte jag försöka få in mer litteratur och få den att låta lite mer akademisk. Jag tycker disskusionen jag för är sjukt intressant, men jag är inte så säker på att Åsa håller med mig. 
En liten promenad får det nog bli också. Jag klarar inte av att bara sitta inne hela dagen. Måste få lite luft och röra på mig också. Punkt. 

Idag är det kanelbullensdag. Som vanligt på denna dag kommer jag inte äta någon kanelbulle. Jag måste börja med det! Det är ju idag man ska göra det. Även om man kanske inte är så förtjust i dom. Det är som med semlor! Aja, hoppas ni får någon mumsbit.

Ha nu en riktigt bra torsdag alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0