Running back to the past

Efter att ha blivit en aning besviken av kvällens X-Factor tänkte jag ta en tidig kväll och hoppa i säng. Då börjar kanal 11 "Fame". Tror ni jag kan gå och lägga mig då eller? Nope! Älskar den filmen. Kan förtydliga att jag pratar om den senaste filmen. Jag har ju en förkärlek till nya filmer. Tycker musiken är helt fantastisk också, men med tanke på genre så måste väl musiken vara det. I början när de blandar Maliks monolog med Marcos sång är bara.. gåshud!

Imorgon är det lördag. Jag ska in på lunch i stan med Evelina. Helt sjukt vad länge sen det var jag träffade tjejen. Tror det var efter gymnasiet när vi flickor träffades och pratade om hur vi skulle åka ner till henne och äta pannkakor. Haha. Det var ju ett tag sen. Ska bli kul att återse henne. På kvällen sen blir det eventuellt Looper. Tänkte försöka se och recensera den nu i helgen. Får se hur syster min har det. Någon annan som vill med förresten?
På söndag är det, som jag tjatat om tusen år, El Clasico. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska försöka få med någon till typ O'learys som börjar bli en klassiker eller om jag ska se den hemma. Vi får se. 

En liten instickare såhär på kvällen.
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0