Sorry, but i can't stay

Åh, jag skulle vilja sätta näsan i böcker så jag kan skriva, skriva, skriva. Dock vet jag ju inte exakt vilka böcker jag kan sätta näsan i. Just nu är jag väldigt nära att byta ämne. Jag har mailat biblioteket om böckerna jag behöver så jag får väl vänta och se vad de säger. Hoppas de kommer!

På lördag är det lite Halloween. Eller ja, kanske inte lite. Ni vet. Jag brukar försöka inte göra något speciellt och framför allt hålla mig borta från skräckfilmer. Inte i år. Elin hörde av sig och frågade om jag hade lust och komma till Lindesberg på skräckfilmskväll. GAH! När människor säger "det vore kul om du kom" och dessutom försöker se till så jag kan se så måste jag ju tacka ja. Haha. Blir kul att träffa hennes kompisar också. Halsduk, eller en sån där rund som är som en halsduk, är ett måste så jag kan gömma mig när det blir för läskigt. En filt blev jag rekommenderad också. Åh, vad har jag gett mig in på? Äsch, det blir nog super.

Sen fick jag ett litet sms. En av grupperna som gjort film på mitt kortfilmsmanus ville lägga upp filmen på youtube och av vissa rättigheter måste de ju fråga mig innan de gör det. Vi har ju skrivit kontrakt och grejer. Fy vad proffsigt det känns ;) Självklar fick de göra det. Bara kul. Om jag hittar och ser när den kommer lägger jag självklart upp en liten länk så ni kan se om ni vill. Själv är jag spänd på att få se MITT manus på film. Hur sjukt som helst!

Hoppas ni har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0