Tick Tock

Jag var tvungen att kolla på senaste avsnittet av Once Upon a Time. Kunde inte vänta..



Jag är ganska glad att jag gjorde det också. Det var ett av WOW-avsnitten. Ett sånt när deras tolkning eller twist av sagorna nästan ger gåshud. Som jag skrivit tidigare var det Kapten Kroks tur. Krokodilen var... ja, kanske inte en krokodil. OCH denna hade en väldigt bra anledning att hugga av handen. OCH man förstår varför Krok är så elak efter det. Typ. Fast slutet skrämde lite. Den andra som varit elak börjar bli snäll och nu vill kanske Krok döda honom. GAAH! Jag vet, det är helt obegripligt om man inte har sett avsnittet ;)

Förutom det fick Belle biblioteket av Rumple i vår värld. Åh, precis som i Skönheten och odjuret. Tycker just det är så himla fint. ÅH!
Jag fick en extrem kärlek till serien IGEN idag och beställde därför första säsongen som kommer ut sista oktober. Varför vela så när jag så gärna vill ha den? Det är ju knappast ett köp jag kommer ångra liksom. Så slängde jag in säsong 2 av Merlin också eftersom jag fick den till ett riktigt bra pris när jag köpte Once Upon a Time. Bra deal!

Oj vad jag börjar blogga om serier. Oj vad jag börjar älska serier. Hmm. Mer kommer säkert framöver!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Serier är BÄST!! ;)

Svar: Haha, jag förstår att du tycker det! OCH jag börjar se varför ;)
Emma

2012-10-22 @ 15:56:10
URL: http://mrponny.blogg.se
Postat av: Malin Aurora

Åh Once upon a time<3

Svar: Såå bra serie! <3
Emma

2012-10-26 @ 19:39:00
URL: http://vildblommor.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0