When it's worth it

Ibland undrar jag om någon sätter saker i mitt huvud bara för att. Efter någon timme på Hälls kände jag ju att jag inte orkade mer. Jag ville puscha mig själv lite mer, men bestämde tillslut att fördriva tiden på stan istället. Sagt och gjort, jag packade ihop och gick ut. Jag hann inte ens sätta i musiken i öronen innan jag sprang på Elin. Hade jag puschat mig själv som jag kanske borde hade jag inte sprungit på Elin. Se där. Någon satte något i huvudet på mig! Aja, jag fördrev tiden med henne istället vilket var trevlans. När vi satt på stationen kom Oliver så vi följde med honom lite tidigare och satte oss där och väntade. 
Medan vi väntade fick jag ett samtal. För några dagar sedan lade jag upp mitt CV på en sida för ett litet extrajobb under december med att sortera julkort. Nu ringde de och ville att jag skulle komma på intervju. Gracias. Inbokat på fredag. Nu ska jag bara få tag på två referenser! Jag har ju en, men behöver en till. Varför är jag så dålig på att ta referenser för? Jag har frågat Annelie om kan vara för filmklubben. Håller tummarna där. 

Själva manusverkstan gick bra. Fick riktigt bra feedback och kände att jag var en bra bit påväg. På vägen hem fick jag en uppenbarelse så nu vet jag hur jag ska läsa det jag undrade lite. Känns helt super. Funderar på att skriva lite redan nu när jag är så taggad. Hemtentan ska göras, men jag har redan fixat lite med den nu på kvällen och får helt enkelt köra på imorgon. Inplanerat för morgondagen är bara möte på Drivhuset, vilket är på morgonen, samt att åka till IKEA med Ia och Zumba. Tror jag kommer komma en bit med tentan då. Jag har staplat ut de flesta bitar och har koll. Känner mig lugn för en gångs skulle. Påminn mig gärna om det imorgon kväll ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0