Winds of change

Jag har hittat en lägenhet. Igen. Den verkar super och ligger perfekt till om jag skulle få chansen att jobba på Stadsbyggnadskontoret igen. Mamma skulle ringa imorgon och kolla pris och sådär. Det stod bara månadshyran på hemsidan. Hmm. Varför ringer jag inte själv? För att jag inte har så extremt bra täckning på mobilen och vill inte riskera att tappa samtalet mitt i. Känns lite dumt. Plus att jag kommer glömma fråga tusen saker. Mamma har bättre koll ;) haha

Idag är det kallt i lägenheten och varmvattnet är borta. Lugn bara, vi har blivit meddelade om att det skulle hända. Funderar på hur det blir med zumban ikväll då bara, känns ju lite sådär att jag inte kan duscha eller ens fräsha till mig när jag kommer hem. Vi får se. Vill ju hemskt gärna gå. Dock fick vi inga platser på grejen på torsdag med filmklubben så jag kanske kan gå då istället för idag. Äsch, jag får prata med Mina sen. 
Annars idag ska jag fortsätta skriva lite på hemtentan. Ungeför en sida är skriven, vilket betyder minst två sidor till innan jag är klar. Känns ganska lugnt. Sen fick jag och Martina hem det vi skickat efter från ELF igår. Den magiska gåvan eller vad det hette var verkligen magiskt. Har aldrig sett så mycket smink! Var någon låda full med olika grejer. Jag vill gärna ha lådan, men inte sminket. Haha. Klassiskt Emma. Nej, det är bättre att Martina får den, tror hon får mer användning av den än jag. Jag vet ju för sjutton inte ens vad hälften är! ;) Iaf ska jag ner till universitetet och lämna över denna magiska gåva och hennes andra grejer om några timmar. Ska passa på att hämta en bok jag fjärrlånat också. Ska bli kul att se om den är något intressant för min forskning. 

Ja, det var min dag. Typ. Hoppas ni har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0