After she saves the world

Mötet hos studievägledaren gick väldigt bra. Vi ska komma tillbaka och bläddra lite i praktikrapporter och få inspiration. Jag har dock bestämt att ta examen efter jul även om om jag gör praktik. Gunn tyckte det var bättre att jag hade med kurser jag läst i programmet istället för praktik och bara göra den utöver programmet. Låter bra för mig. Dock lät det som att jag ska sluta leta lägenhet i Örebro. Praktikplatser inom det jag vill göra är svåra att få här av anledningen att det inte finns. Troligtvis en flytt till Stockholm till våren då. Vill jag verkligen det? Som sagt, lite inspiration i praktikrapporterna och sen får vi se.
Det var ganska trevligt också för hon började prata om vad jag drömde om att göra i framtiden, vad mitt hjärta klappade lite extra för och hur jag kände inför C-uppsatset och hur jag tycker det har gått i de andra kurserna. Det märktes att det börjar närma sig examen för tidigare har hon bara pratat om just kommande kurser man kan välja när vi varit där. Trevligt trevligt.

Snart kommer större delen av familjen hit så åker vi till Maxi och handlar. Sen ska jag ta mig till Roxy och kvällens fest. Det är som sagt kortfilmsfestivalen ikväll som är gratis. Mina skulle komma tror jag. Stackarn som är sjuk. Aja, kul ska det bli iaf :)

Sen kan jag berätta att jag nu köpt biljetter till P!nk. Blev ganska orolig när det stod att de var slut på varje sektion vi ville sitta på. Det blev ståplatser. Med tanke på vem jag har med mig kanske det inte blir att trängas längst fram utan att man står lite längra bak. Man ser nog ganska bra där också. I hope! Vi behöver ju inte stå allra längst bak. Haha. Nu får jag lite panik. NEJ, det kommer bli super. Ingen anledning att få panik. Speciellt inte nu när det inte är förrens MAJ!

Aja, hoppas alla har en bra fredag så hoppas jag vi ses ikväll! ;)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0