Good news after a hard day

Såg precis att jag fått mail från en tjej som pluggar ljud- och filmproduktion och hennes grupp har valt att spela in mitt manus. Wei! Vi ska träffas nästa vecka och diskutera manuset. De kanske fick inspiration att göra något som inte står i manus, något som jag är öppen för. Dock är det ju trevligt att jag får veta det och vi kommer fram till en överenskommelse. Det är ju trots allt jag som kommer stå som manusförfattare och jag måste ju kunna stå för det.  Känns vilket fall väldigt bra, då kommer jag ju få en film som jag kan visa upp för producenter när jag försöker få dom att ta sig an mina manus. Så de ser vad jag kan göra. Ska bli spännande att få se hur manuset ser ut i filmform också. Håller tummarna att det blir bra :)

Filmvisningen idag var... lång. Vi hann bara se EN film på 5 timmar, och inte för att vi tog många pauser utan för att filmen aldrig tog slut. Precis när man tänkte att nu äntligen är det slut så var det endast en paus och man var tvungen att sätta in disc 2 för ytterligare två timmar. Suck. Men men, jag är ändå ganska glad att jag sett den, känns som att jag kanske kommer ha lättare för den engelska litteraturen då. Får tänka positivt. 

Nu ska jag se om det finns någon mat att få. Är inte helt hunda, måste verkligen komma iväg till affären! Haha. Men imorgon ska jag och la familia (mamma och Ia) till Marieberg så jag kanske ber dom stanna till vid Willys eller nåt. We'll see. 

Ha en bra fredagskväll nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Vad roligt att någon vill använda ditt manus!! :D Grattis eller nåt! HEHE

Svar: haha, taack! :D
Emma

2012-09-07 @ 19:19:16
URL: http://mrponny.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0