Morning on a Friday

Jösses vad trött jag är. Funderar helt ärligt på att krypa tillbaka till sängen och be någon låna med filmerna så jag kan se dom här hemma istället. Hur ska jag klara fem timmar med film utan att ens hålla på att somna? Haha. Ojoj. Skulle behöva vara hemma och läsa istället. Men vi får se. Skönt att ha filmerna avklarade också liksom..


Zumban igår var som vanligt riktigt rolig. Han hade lagt till en låt, men det var inte så avancerat så efter ett tag hängde man med i den också. Super. Jag och Mina funderade lite och kom fram till att tisdagens zumba jobbar mycket med konditionen och koordinationen medan den på torsdagar handlar om styrka. Det är ju guld! Då tränar man ju verkligen hela kroppen på olika sätt även med zumban. Och ÅH vad kul det är. Tycker alla borde prova på någon gång :D
Kan för övrigt meddela att den där planen jag hade med skorna och promenaden in inte gick så bra. Jag hittade inte mina andra skor så jag fick ta ett par halvtrasiga och sen höll jag på att komma försent. Hmm. Ska nog sluta planera så mycket! Eller kolla allt i förtid ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Hoppas alla har en bra fredag :)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0