My week 37

När jag loggade in på mailen fick jag ett glädjande besked. En grupp på DMD har ju valt mitt manus att filma, som jag sagt förut, men tydligen har ytterligare en grupp valt det. Alltså kommer två grupper spela in just mitt manus. Wei! Superkul! Får se när grupp två hör av sig och vill träffas..

Så länge kör jag en genomgång av veckan. Let's gooo!

Måndag - Idag på förmiddagen ör jag helt ledig. Ska dock försöka se om jag kan kolla igenom inför seminariet en gång. Sen ska jag iväg till skolan där jag först sja träffa Agnes och sedan Karro för att ställa en fråga till Lösnummer. Efter det har vi filmvisning som följs av en frågestund med filmens skapare som kommit hit till Sverige och Örebro för att medverka vid Live at Heart. Självklart stannar han till för ett litet möte med oss och A-kursen också. Ikväll, efter det, sätter sig delar av klassen och pratar igenom seminariet så vi alla är på samma sida. Super!

Tisdag - På förmiddagen har vi fått en extra filmvisning för att kunna se den film vi inte hann med i fredags. Sen blir det ett litet hål innan vi kör seminarie. Usch, jag är nog lite nervös trots allt. Det där med att man MÅSTE säga något. PÅ B-kursen kom jag undan med att delta med blick i samtalet och nicka på rätt ställen. Haha. Tror inte jag kan komma undan med det nu. På kvällen sen blir det troligtvis zumba. 

Onsdag - Mina har nu packat sina väskor och flyger över det stora havet till New York. Är jag avundsjuk? En aning. Haha. Men jag hoppas hon får det fantastiskt bra där borta! Personligen ska jag på möte med första gruppen som valde mitt manus på DMD. När jag ändå är på universitetet ska jag försöka få till de sista att svara på frågan till Lösnummer. Sen har jag även deadline för första krönikan och denna gången är det på riktigt. Haha. Ska bli spännande att se vilken bylinebild som kommer upp till. Det var en som var bra som jag tror vi kom överrens om, men sen var det en lite roligare som de kanske tyckte var just lite roligare att ha uppe. Vi får se. På kvällen sen kanske det blir bio. Jag är så sjukt taggad på att komma igång med recensionerna igen och jag har kollat ut en film som nog är rolig att recensera...

Torsdag - Deadline för frågan på Lösnummer. På eftermiddagen är det även filmvisning. Igen. Dock sista filmvisningen tror jag, ganska skönt. På kvällen troligtvis zumba.

Fredag - Just nu ser fredagen ganska tom ut. Tidig helg med andra ord. Jag och mamma funderade på att åka till marken i Kumla. Jag älskar ju maknader! Annars är det bara att börja läsa till nästa seminarie, om jag inte redan gjort det.

Helgen sen är öppen, mestadels för pluggande. 

Ja, en ganska okej vecka ändå om jag får säga det själv. Blir nog bra det här!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0