Once again


En kvinna måste få sina biobesök! Eller.. en Emma måste få sina biobesök! Haha. Det har återigen kommit upp det här med festande och att jag verkligen borde ut och festa mer. Jag ÄR ingen festtjej. Men på samma sätt som en del behöver komma ut på dansgolvet behöver jag komma in i biomörkret och se film. Punkt. 
Nu har det blivit så illa att det var ett tag sen jag var på bio. Typ två veckor! Jag har lite abstinens. Tur då att en av 2012 bästa filmer fortfarande går och Martina var sugen på att se den igen. 17.40 befinner jag mig därför i salong 5 på Filmstaden i Örebro. Nu vet ni det.

Kan för övrigt säga att jag är ganska glad att jag har Katrina. Tack vare henne tog det 25 minuter att bli klar med synpunkten. Hon har ju lite erfarenhet efter att ha jobbat med att stå på stan och försöka värva folk till någon organisation. Hon klev bara fram till folk och började prata. Haha. Att sen många inte haft kontakt med studievägledare och en uppgav ett namn som säkerligen inte var hans gjorde att det drog ut lite på tiden. Men tillslut gick det. Lite tråkigt med en killa bara som var sjukt taggad på att vara med, men sen tog vi hans kompis istället då han inte pratat med någon studievägledare. Haha. Stackarn. Bättre lycka nästa gång kanske. 

Nu ska jag se om jag får i mig någon mat eller hur det blir med det. Har tappat lite aptit på mat.. Hmm
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Rooooooobiiiiiiiiiiiiiin! mihi

Svar: Awwww, jaaaa!
Emma

2012-09-13 @ 14:13:22
URL: http://mrponny.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0