Arton


Nu var det ett tag sedan jag gjorde en veckolista. Kanske för att mina dagar brukar se exakt likadana ut så det inte är något intressant att läsa. Haha. Men nu kör jag igen. Lite på detta viset kommer min vecka se ut.

Måndag. Läsa lite manus och skriva några kommentarer. Ikväll sen är det möte med filmklubben. Är fortfarande kluven på om jag ska gå eller inte, känns onödigt att göra över med en massa bensin för det. Speciellt då jag vet att de klarar sig fint utan mig också. Eurovision-skivan släpps också. Har inte bokat, så jag får se när den inhandlas. Om jag åker på mötet kanske det blir en sväng i några affärer också och se om jag hittar den ;)

Tisdag. Eventuellt läsa manus igen och se över mina kommentarer. Eventuellt sen också blir det Iron Man 3. Hyrde de två första i helgen och har sett så nu kan jag se trean utan problem. Utöver det är det att tagga hela dagen. På kvällen spelar nämligen Real sin returmatch på Bernabeu i CL och det omöjliga ska bli möjligt. De måste vända 4-1. Med Real är ingenting omöjligt. Whites never give up! Tackade till och med nej till grillning i Lindesberg. Laget har begärt att vi fans står med dom och kämpar. Jag lyder självklart. 

Onsdag. Manusverkstan. Få lite behövlig feedback om mitt manus så jag vet hur jag ska gå vidare. Lite speciell verkstad den här gången. Vi är fyra i varje grupp, men bara två manus. Förhoppningsvis blir det inte allt för sent. 

Torsdag. Reading. Den första. Ska bli fantastiskt kul även om det inte är mitt manus. Samtliga manus har man ju varit med och gett feedback på och man känner ju manusförfattarna. Dessutom ska det bli kul att se hur det går till samt att höra vad producenterna har för feedback, om den ser ut ungefär som den man själv har gett. Om inte kanske man lär sig ett och annat. Efter är det lite mingel på stan där vi andra har chansen att bekanta oss lite med producenterna. Två av dom har jag redan träffat, och den tredje tror jag inte är producent på samma sätt. Kan bli kul ändå. Denna dag firar även min mormor och morfar 60 år som gifta. Vi kommer inte fira extremt mycket, återkommer till det.

Fredag. Johan och AnnaLena kommer. 

Lördag. Nu kommer firandet av mormor och morfar. Det blir mat på någon lite mer exklusiv restaurang, champagne och bara trevligheter. Har man varit gifta i 60 år ska det banne mig firas!

Söndag. Johan och AnnaLena åker hem.

Jaha, så ser min vecka ut. En hel del roligt att se fram emot alltså. Ska bli otroligt kul att ta tag i veckan. Hoppas ni känner ungefär likadant med vad ni nu kommer ha för er. Och att solen tittar fram så mycket som möjligt, även om jag faktiskt älskar när det regnar (iaf när man sitter inne och kan se ut).

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0