False

Okej, som ni säkert vet har jag varit lite fram och tillbaka med det här med Ramos och Pilar. Nu har jag valt att inte vara det längre. Jag läste EXAKT samma artikel som den jag läste om att de skulle få barn men som handlade om Higuain (oj, nu låter det som att jag inte gör annat! Haha, men jag brukar faktiskt inte kolla runt sådär..). Hur troligt är det då att det stämmer? Det var samma sida men exakt samma ord. Allt som var utbytt var deras namn. Nej, nu väljer jag att endast tro vad de skriver själva på twitter. Tack för det!

Igår åkte jag som sagt in till stan. Jag kom en kvart efter att bion hade öppnat och alla biljetter till förhandsvisningen av Warm Bodies var slut. EN KVART! Det var ju tråkigt. Nästa gång det är en film jag verkligen vill se ska jag vara där och hänga på dörren. Allt annat gick dock bra och det blev en trevlig kväll med Mina. Ska skriva ihop en recension av filmen vi såg också. Får icke glömma. Säger till sen när den är klar :)

Idag har jag hjälpt mamma igen. Jag har fått jobbet att städa hennes hus själv den här veckan. Tog en promenad sen och träffade på en massa som var glada i att prata. Fick stanna flera gånger. Jag som inte ens är något större fan av att prata. Med kompisar och så går det bra, men när det kommer till min gamla klasskompis pappa och han som körde skolbussen när jag åkte sånt känns det lite konstigt. Men, men. Elakt att bara gå. Haha. 

Hörde också att en annan gammal klasskompis fick barn idag eller igår. Stort grattis till henne. Hon måste få världens gulligaste och gladaste barn med tanke på hur hon och hennes mamma är. Haha. Känns skumt att någon i samma ålder som man känner får barn. Hej jag är gammal!

Hoppas alla haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0