Next to something good

Det känns som att dagarna bara rinner iväg. Just nu gör jag inte så mycket. Vi rensar igenom alla garage och stallet här hemma så det blir några vändor till tippen. Ska fortsätta nästa vecka så de som jobbar där får några dagar ledigt från oss. Sen skriver jag mest synopsis och recensioner. Har fått ihop ett synopsis nu så det kommer bli något inskickat till Manusverkstan. PHEW! Är lite att fixa till på det, men bättre än inget åtminstone. Ska ge mig på det andra imorgon också och se om jag kan få igång det. Vet inte alls hur det ska gå, men ingenting är omöjligt!

Som ni ser har jag gjort om lite i designen också. Bakgrundsbild och header ändrat. Den sista är jag faktiskt extremt nöjd med. Kände att citatet passade så perfekt in på mitt liv också. Kommer nog vara nöjd ett tag nu innan det måste bytas igen. Hehe. 

Efter att Orange is the new black tog slut på avsnitt så har jag letat något nytt att bli besatt av. Började på Drop Dead Diva och den verkar helt okej. Får ge den några avsnitt och se om det är besatthetsmaterial eller inte. Har ju sjunde säsongen av Supernatural som kom hem i brevlådan för någon vecka sen också. Har visst mer än jag först trodde. Här har jag inte tid att sitta! Haha.

Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0