Salute

Insåg precis att det redan är dember. Jag brukar ju alltid ha en decemberlista ju! Även om det vara är den fjärde så känns det lite dumt att börja med den nu. Istället för att få en ny "lucka" varje dag får ni några små nerslag då och då. Deal? 

Idag ringde klockan på tok för tidigt. Dagens seminarie började 8 och som jag skrev förut så valde jag att gå på förmiddagen istället för eftermiddagen så jag kunde jobba med min fallstudie på eftermiddagen. Känner att det var ett bra val trots den trötta versionen av mig själv imorse. Förmiddagen var extremt seg, men ändå ganska rogivande. Det var skönt att höra att jag är på rätt spår med min studie. Har suttit nu större delen av eftermiddagen och börjar se ett slut. Nu är det två böcker jag inte har med av kurslitteraturen och jag tror inte de gillar hur jag räknar sidor. Haha. Men det duger som ett första utkast och jag är ganska nöjd faktiskt. Får se om jag kan lämna in på fredag eller om det får vänta till januari också. Var många borta från seminariet och som alltså kommer redovisa med mig. Vet minst en till som inte kommer lämna in studien heller på fredag. Så skönt att veta att man inte är ensam! Nu ska jag bara se om jag kan skriva klart sammanfattningen. Word bestämde sig för att inte sammarbeta. Dock ser det ut som att jag sparat ordentligt. Muy bien!

Om drygt en timme är det Google+ hangout med några från casten från Hobbit också. IHP! Dags att bli klar nu alltså så jag kan sitta bänkad ;)

Hoppas ni haft en bra onsdag (vi låtsas inte om att jag skrev måndag först och sen snabbt bytte :P )
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0