Silent

Men vad är det som händer här egentligen? Ingen uppdatering på decemberlistan och inga vanliga inlägg heller. Enklaste förklaringen till detta är att jag ovanligt nog inte suttit framför datorn och när jag gjort det har jag inte haft internet. Dessutom har jag börjat på mitt nyårslöfte som är att börja läsa mer. Går ju lite in på mitt examensarbete där jag känner att jag måste läsa lite om jag nu ska skriva. 

Ja, annars då? Har kommit upp i fyra gånger när det kommer till att se Hobbit på bio. Kommer komma upp i sex också vilket var det mål jag satte förra året. Mitt rekord. Får se om det blir sju också, så jag redan nu slår första filmens som tillslut landade på sex för att jag såg den nu innan andra. Vi får se. Är så väldigt Hobbitkär. Och så väldigt Luke Evans kär. Ni vet när man är så där förskräckligt kär i en kändis så man nästan spricker. Det är jag i Luke Evans för tillfället. Haha. Var till och med tvungen att se på The Three Musketeers igår innan jag sov. Så kan det gå ibland.

Men hörrni, jag har tyvärr inget roligare. Tror jag. Kommer jag på nåt så hojtar jag väl. Haha. Hoppas ni har det bra så här dagarna innan jul. 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0