Awake

Det märks att jag inte brukar gå upp så tidigt på mornarna för usch vad trött jag är efter två tidiga mornar. Funderar på om jag ska gå upp imorgon också och åka in till stan och sätta mig på något café för att skriva när mamma och Ia ändå jobbar. Tror jag får mer gjort där. Samtidigt har jag lektion imorgon på kvällen i teatertext och det kanske är bra om hjärnan är lite piggare då än den är nu. Haha. Äsch, jag får väl ta med lite choklad i min nya fiiiina mugg som jag fick idag. Ses nedan. Mja, vi får se. Om jag åker in på morgonen så kan jag hämta biljetter till Claud Atlas också som släpps imorgon för de som är guldmedlemmar i bioklubben. Guld!


Fick väldigt bra feedback från Elin idag till mitt treatment. Fick höra också att berättelsen i sig var bra och funkade. Och att en grej jag lagt in var väldigt rolig. Haha, jag behöver höra sånt för att inte ge upp helt tror jag. Nu är jag riktigt taggad att bara köra igång igen. Tror det kan bli väldigt bra. Elllllllller så vill Elin bara ha en open reading så hennes feedback får mitt manus att vara extremt dåligt. Haha. Neeej, hon är inte sån ;)
Fick veta idag också att vi ska skriva ihop vårt manus som vi skrev till Elins mamma till en novel och göra en bok för barn av det. Hur kul som helst ju. Jag skulle skriva och Elin teckna. Haha. Elins mamma tyckte vi fått med allt hon behövde till barnen och ville gärna ha det läsbart. Kan vi la fixa. Hehe.

Nu ska jag fortsätta titta på Maria & Mindy som ska åka från LA till Sverige. Seriöst, jag älskar dem! Haha.

Hoppas ni haft en fin tisdag alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0