The day for a big heart

Jag är väl inte den som är extremt romantisk av mig så mitt firande av alla hjärtans dag brukar sluta med en film. Haha. Tror det ska bli Valentines Day, man måste ju hålla temat liksom. Men vi får se. 

Det blev Pitchers igår med Mina för att se Reals match. Första gången på Pitchers och jag måste erkänna att jag gillade det. Hur mysigt ställe som helst. Vi fick tippa matchen också och jag tippade att Real skulle vinna med 2-1 och att första målet skulle komma i 20:e minuten. Det började bra. Första målet kom 19:30 och de räknade det som 20:e minuten. WOHO! Sen slutade ju matchen 1-1 så jag vann inte ändå. Synd. Men nära var det!

Jag börjar redan få lite ångest över min "avgiftning" av Melodifestivalen som börjar i helgen. Hur ska jag klara att inte se en deltävling. Lugn Emma, det är bara en deltävling, inte finalen. Andas. Som det verkar är det några ganska bra med. Eddie exempelvis är ju lite av en favorit. Sen är jag extremt sugen på att se vad Janet Leon kan bjuda på. Hon var ju bra när hon var med i Made in Sweden.. eller så är det bara för hon jobbat med Andreas. Haha. Jag vet inte. Mamma eller Ia ska spela in tävlingen åt mig, men det känns ändå lite jobbigt. Men jag ska klara det! Jag bara ska!

Fick veta något lite roligt idag också. Jag har ju mailat runt lite för att få någonstans att recensera film utöver Lösnummer och hittills har jag bara fått nej. Det är nästan som om man är skådespelare, man får lära sig att ta ett nej. Haha. nu har jag iaf nästan fått ett ja från ett stället. Jag ska provskriva några recensioner för ett ställe som har recensioner. Hur bra som helst. Där är det lite blandat med filmer så det kommer inte bara var nytt och sånt som jag annars ser. Bara kul. Jag vill ju få lite bredare kännedom om film så jag ser det som en möjlighet. Muchas gracias!

Hoppas nu ni har en fin och kärleksfull dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0