Dreams and teardrops

Igår när jag kom hem på kvällen började en fundering. Under manusverkstaden hade vi en liten diskussion i början om hur vi som nya manusförfattare ska komma ut på marknaden. Oliver pratade då om att om vi inte har råd att åka runt i landet så ska vi ta till vara på de tillfällen vi får genom just manusverkstan i form av de öppna readings samt pitchdagen. Min fundering gällde just pitchdagen. Borde inte den vara 3 juni? Då är ju jag i Madrid. För att stilla min oro skickade jag iväg ett mail till Oliver och fick svar att jodå, pitchdagen är 3 juni. AAAHHH! Jag står nu inför ett val. Ska jag skita i att få se mina pojkar spela för första gången live? Ska jag skita i pitchdagen som är en utmärkt chans, speciellt för mig som inte är så utåt annars? Ska jag skita i sista mötet på manusverkstaden? Ska jag bara vara i Madrid två dagar (och resa två dagar) och riskera att gråta ögonen ur mig för att jag inte fått vara där längre? GAAH! Jag dör långsamt. Mitt livs val. VAD SKA JAG GÖÖÖRA!?

För att väga upp det och få mig att tänka på något annat fick jag återigen ett pressmeddelande från SVT, den här gången angående Eurovision. "Åh vad kul" tänkte jag och kollade inte så noga. Då jag kom hem till mamma öppnade jag det igen och hjärtat stannade till en sekund. Det var ju inte som förra pressmeddelandet. Det här var en inbjudan till presskonferensen där programledaren för ESC 2013 avslöjas. Begränsat antal platser så man fick OSA. Jag gjorde det. Nu håller jag alla tummar jag kan komma åt för att jag ska få en plats. Kan ni tänka er? Vore ju helt fantastiskt!! Komma upp dit och fota lite. Kanske få en chans att göra en liten intervju (tänk om det blir MÅNS!!). Allt kommer självklart så fort som möjligt upp här på bloggen sen. Det är ju trots allt pga bloggen jag får de där pressmeddelandena. De skickas liksom till bloggen. AHA! Jag återuppstod från ovan bara för att dö IGEN. 

Jaha. Nu ska jag fortsätta och försöka andas. Möte med revisorn för filmklubben väntas samt hämta pressleg på Lösnummer och sedan zumba ikväll. Första för 2013. WOHO!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0